Wat zijn de voordelen voor het klimaat met duurzame desinfectie?

Duurzaam desinfecteren is een belangrijke stap in de strijd tegen de verandering van het klimaat. Er zijn veel voordelen voor het milieu als we kiezen voor duurzame desinfectiemiddelen in plaats van traditionele chemicaliën.

Vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen

Ten eerste helpen duurzame desinfectiemiddelen bij het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen. Traditionele desinfectiemiddelen bevatten vaak chemicaliën die bijdragen aan luchtvervuiling en de ozonlaag aantasten wanneer ze worden afgebroken. Duurzame desinfectiemiddelen, zoals ozon en ultraviolet licht, hebben geen dergelijke negatieve gevolgen voor het milieu.

Besparen van energie

Ten tweede helpen duurzame desinfectiemiddelen bij het besparen van energie. Veel traditionele desinfectiemiddelen, zoals stoomreiniging, vereisen veel energie om te werken. Duurzame desinfectiemiddelen, zoals ultraviolet licht, zijn veel efficiënter en vereisen minder energie om hetzelfde werk te doen.

Beschermen van het watermilieu

Ten derde helpen duurzame desinfectiemiddelen bij het beschermen van het watermilieu. Traditionele desinfectiemiddelen kunnen schadelijk zijn voor het watermilieu wanneer ze in riolen of rivieren terechtkomen. Duurzame desinfectiemiddelen, zoals ozon, hebben geen dergelijke negatieve gevolgen voor het watermilieu.

Verminderen van afval

Tot slot helpt het gebruik van duurzame desinfectiemiddelen bij het verminderen van afval. Traditionele desinfectiemiddelen komen vaak in flessen die weggegooid moeten worden, terwijl duurzame desinfectiemiddelen, zoals ozon, opnieuw gegenereerd kunnen worden.

In samenvatting, er zijn veel voordelen voor het milieu als we kiezen voor duurzame desinfectiemiddelen. Door de luchtvervuiling, energiebesparings, waterbescherming en afvalreductie te verminderen, kunnen we bijdragen aan een gezondere planeet voor onszelf en toekomstige generaties.

Ben je op zoek naar een duurzame partner op het gebied van de zonne-energie? KiesZon vindt het een heel goed plan dat steeds meer bedrijven in Nederland zich oriënteren op het gebied van zonne-energie.

Benut het dakoppervlak van jouw bedrijf

Ruim negentig procent van de geschikte bedrijfspanden-daken beschikt nog niet over zonnepanelen en dat is zonde. Stel dat er op de helft van dit aantal bedrijfspanden-daken zonnepanelen zouden liggen dan kunnen alle huishoudens van Nederland van duurzame energie voorzien worden. Er ligt een duurzaam Nederland binnen handbereik.

Welke aanbieder voor zonnepanelen moet je kiezen

Zonnepanelen voor jouw bedrijf is een heel goed idee. Natuurlijk moet je kiezen voor een bedrijf die goed bij je past. Waar moet je zoal op letten bij het kiezen van de geschikte aanbieder:

·        Er zijn veel toetreders op de markt. Dat is goed maar hoeveel jaar ervaring heeft een aanbieder? Ook is het belangrijk te weten hoelang de aanbieder al zonnepanelen plaatst bij bedrijven.

·        Biedt de aanbieder het financieringsmodel dat bij jou past?

·        Wordt er garantie geboden op de opbrengst van de zonnepanelen en hoe verhoudt deze garantie zich?

·        Hoe is het onderhoud geregeld? Onderhoud van zonnepanelen is zeer belangrijk voor de opbrengst van energie.

KiesZon is een zeer betrouwbare partij

Met KiesZon als zonnepanelenpartner kies je voor een bedrijf met een ruime ervaring van maar liefst 10 jaar. Sinds het jaar 2009 kiezen zij compleet voor de solar revolutie. KiesZon heeft meer dan honderdduizend zonnepanelen aan bedrijven geleverd. Zij waren de eerste in de zonnepanelen op de zakelijke markt. Zij hebben samen met hun partners daarom als eerste de inmiddels overgenomen financieringsmodellen over te nemen zoals lease, dakverhuur of koop. Wil je meer weten over zonnepanelen voor bedrijven? Je kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen met een expert van het bedrijf.

Zonnepanelen voor bedrijven volgens het vier pijlermodel

Als eerste richten de engineers van KiesZon zich erop om het maximale uit het dak te halen. De ontwikkeling van jouw zonnestroom=project wordt verzorgd door hen. Zij berekenen precies hoeveel zonnepanelen er op het dak passen en hoeveel energie er opgewekt kan worden. Hier hoort ook bij dat zij berekenen ook aan de hand van het energieverbruik hoeveel van de opgewekte energie er zelf gebruikt kan worden en hoeveel er opgeslagen kan worden. Ook kunnen zij u vertellen over de sde++ subsidie.

Voor iedere situatie beidt KiesZon de beste financiering. Er kan gekozen worden voor lease, dakverhuur, of koop. In het geval van dakverhuur hoeft de dak eigenaar niet te investeren. KiesZon blijft eigenaar van jouw zakelijke zonnepanelen en neemt de investering volledig voor haar rekening. Jij profiteert dan direct van de dakverhuur- opbrengsten en een fors lagere energierekening.

Wanneer het project tot in de kleinte puntjes is geëngineerd en onafhankelijk door een derde partij is goedgekeurd gaat de realisatie van uw zonnepanelen beginnen. KiesZon heeft eigen opzichters en uitvoerders die het project soepel laten verlopen. Zij hanteren een strakke planning en hoge eisen aan de kwaliteit, veiligheid, aansluiting en afwerking.

Als het zover is dat het zonnestroom project in bedrijf is verzorgd KiesZon zelf de exploitatie. Zij werken met eigen monteurs, verrichten preventief en correct onderhoud. Jij hebt totaal geen omkijken naar het onderhoud.